onsdag 11 februari 2009

Fylld paprika (2 portioner)



Detta behövs:
2 paprikor
1 schalottenlök
1 selleristjälk
150 g champinjoner
150 g kassler
1 burk majs
Örter (tog basilika och timjan)
1 dl riven ost

Sätt ugnen på 225 grader.
Skär av ett lock på paprikorna. Ett tips är ett skära av lite i botten så ytan blir platt och de kan stå stadigt. Kärna ur paprikan.
Hacka löken, tärna sellerin, svamp och kassler. Fräst några minuter och tillsätt majs, örter och lite ost.
Lägg fyllningen i paprikorna och toppa med riven ost. Ställ på en plåt och grädda i 20 min.

Till detta rörde jag ihop en kall sås:

1 dl mat yoghurt
1 msk chilisås
1 msk hackad rödlök
1 pressad vitlök
1-2 krm sambal oelek

Servera tillsammans med ris. Supergott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar